ZAVRŠENI PROJEKTI

Firma Star-S d.o.o. je završila izgradnju stambeno poslovnog objekata u centru Tešnja na vrlo atraktivnoj lokaciji u ulici Braće Pobrić 93/95 (preko puta Ina benzinske pumpe).

Zgrada se sastoji od 7 etaža, a svih 7 etaža su povezane i liftom. Zgrada je izgrađena u modernom i inovativnom stilu sa velikim portalima visine 220 cm u svakom stanu.

 Na etaži -1 nalazi se parking (24 parking mjesta). Poslovni prostori površine oko 560 m2 su u prizemlju sa dodatnih 13 vanjskih parking mjesta ispred poslovnih prostora.

Stambena površina se prostire na oko 2.780 m2 površine raspoređeno na 5 spratova, ukupno 43 stambene jedinice.

Kvalitetna gradnja i vrhunski materijali garantuju udobonost i dugotajnost, elektro instalacije marke Schneider zatim lift Schindler, tuš baterije i česme Unitas, fasada Caparol, garažna vrata marke Hormann itd.

Vanjska stolarija sa ugrađenim roletnama je svjetski poznatog proizvođača Schüco – sedmokomorni profil Living MD sa troslojnim staklima.

Ulazna vrata u stanove su protuprovalna sa 10 tački zaključavanja (made in Italy) , a unutrašnja furnirana 1.klase. U kupatilima su ugrađeni tuševi sa staklenim pregradnim stijenkama po principu „walk in“. Obezbijeđen je priključak na gradsko grijanje.

Svi podovi u stanovima koje ćemo ugrađivati su od prirodnog drveta, a hodnici i stepeništa od kvalitetnog granita. Sva keramika u stanovima je prva klasa, ploče visoki sjaj u neutralnim bojama.