//

NEKRETNINE STAR S

Ko smo mi?

Firma Nekretnine Star-S d.o.o. je najmlađa firma u sklopu StarGroup, osnovana u Tešnju. Djelatnost firme je investiranje, organizacija i izgradnja stambeno poslovnih objekata.  Zatim iznajmljivanje i upravljanje vlastitim nekretninama ili nekretninama uzetim u zakup. Izgradili smo već preko 100 stambenih jedinica te veći broj poslovnih prostora i garaža.

Star-S Smart Building Jelah

0

Stambenih jedinica

0

Hotelskih soba

0

Poslovna prostora

0

Parking mjesta

0

godina izgradnje

//

STAR-S SMART BUILDING

Zašto investirati u Star-S smart building?

Atraktivna lokacija je samo benefit koji ova zgrada posjeduje od samog početka. Udaljenost od škole, sportske dvorane i igrališta je svega 30 metara. Sam centar Jelaha, restorani, marketi i ostali sadržaji su udaljeni 100 metara, a ipak izdvojeni od prevelike gužve i buke.

Top lokacija

Kvalitet

Smart Home

Moderan prostor

//

NEKRETNINE STAR-S

Naši uspješno završeni projekti

U centru Tešnja u udaljenosti  svega 50 metara završili smo izgradnju dva luksuzno stambeno poslovna objekta. Atraktivna lokacija, savremeno arhitektonsko oblikovanje i posvećenost prilikom projektovanja glavni su aduti ovih  objekata. Gradimo u modernom i inovativnom stilu sa velikim otvorima visine 220 cm u svim prostorijama. Objekat je udaljen od saobraćajnice 10 metara. Zgrade se sastoje od 9 etaža i sve etaže su povezane liftom. U prizemlju se nalaze veliki poslovni prostori sa pripadajućim vanjskim parkingom. 

//

INVESTICIJA KOJA VRIJEDI

Star S Smart Building Jelah

Dvije etaže podzemnih garaža, zatim dvije etaže poslovnih prostora, te 50 luksuzno opremljenih stanova, raspoređeni na još šest etaža, stvaraju intimnu i sigurnu atmosferu za život. Sve etaže su povezane modernim liftom. Prostrane i osvijetljene jedinice na svakom spratu bude pozitivne misli.

Projekat koji će vanjskim elementima odisati kvalitetom i biti istinski primjer umjetnosti i ljepote gradnje. U izradi objekta primjenjivati će se najsavremenije tehnologije, materijali i oprema koji opravdavaju sam naziv ove potpuno pametne zgrade „Star-S smart building“.